Reprenem els esdeveniments amb il·lusió i molt de carinyo!!

Gaudint dels moments compartits amb els qui més estimes...

Càtering Gourmet


Empreses

Càtering empreses

T'ajudem a crear un ambient distès a les teves reunions. Farem que sigui un moment agradable, tenint cura dels detalls i amb un producte de qualitat. Treballem plegats per aconseguir l'èxit per a la teva empresa.

Càtering celebracions

Càtering celebracions

Gaudeix a casa teva dels moments importants de la vida. Sorprén els teus convidats amb una celebració diferent, on cuidem cada detall per aconseguir que sigui un dia per recordar.

Posada en Escena


Garantia Gourmet


Em vull presentar, sóc l’Eva i formo part d’aquest petit equip de Moments Gourmet.

Vinc d'un món professional totalment diferent, però de sempre he tingut inquietuds per la cuina, la meva àvia era cuinera ... Sempre m'he trobat envoltada de llibres i receptes, amb ganes d'aprendre seguint als millors, formant-me en cursos i tallers fins que arribà l'oportunitat que em portà a complir el meu somni.

Així va néixer el projecte de Moments Gourmet, juntament amb la Pepi, una bona amiga que va voler formar part d’aquesta aventura, i juntes vam començar aquest nou camí.

Teníem clar que necessitàvem el suport d'una bona formació i després d’ estar mirant aquí i allà, vam escollir l'escola de cuina Hofmann a Barcelona, una escola amb un restaurant amb estrella michelin. Dos anys de formació, contacte amb un dels seus restaurants fent pràctiques ens van portar a aconseguir-ho.

Des del 2017, omplim moments de Qualitat, de Celebracions, d'Empresa, gaudint i compartint amb tots els nostres clients els seus moments més especials.

Elaborem en obrador propi

Utilitzem productes d'alta qualitat, preferentment de proximitat i de temporada, per oferir-vos un càtering de qualitat.Presentació elegant i original

Gaudireu d'un càtering captivador, que faci goig compartir. Us atendrem amb il·lusió per crear una celebració única i sorprenent ajustada al vostre pressupost. Us esperem a l'obrador!

Contacte

Comunica't amb el nostre equip


Consultes al telèfon 930 073 155
De dimarts a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h
Visites concertades a l’obrador


   He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquesta web.


Moments Gourmet
Facebook Instagram
Avís Legal Política de Cookies Política de Privacitat Mapa Web Disseny Web anunzia